Help Center

Welcome,

Hva omfatter MyHeritage samlingene i SuperSearch?

SuperSearch inneholder mer enn 9 milliarder registreringer så som fødsel, dødsfall, begravelse, folketelling, militære, innvandring, årbøker og andre typer dokumenter, pluss skannede originaldokumenter.

Det inneholder også MyHeritage slektstrær, bilder og medlemmers offentlige profiler – til sammen mer enn en milliard eksklusive dokumenter fra hele verden, som i de fleste tilfeller kun finnes på MyHeritage.

En samling er en gruppe dokumenter i SuperSearch. For eksempel, BillionGraves er en samling, MyHeritage slekstrær er en samling.

‘MyHeritage’ samlingene omfatter følgende:

MyHeritage familiesider – omfatter familiesider opprettet av medlemmer på MyHeritage. 

MyHeritage medlemmer – omfatter profiler av MyHeritage medlemmer.

MyHeritage slektstrær – omfatter slektstrær lagt ut av MyHeritage medlemmer.

MyHeritage bilder – omfatter offentlige bilder, videoer og dokumenter som er lagt ut av MyHeritage medlemmer på deres familiesider.

Noen dokumenter i SuperSearch er gratis (f.eks. BillionGraves, Social Security Death Index), men for å få tilgang til alle samlingene er det nødvendig med et dataabonnement.

Et dataabonnement er noe annet enn et sideabonnement. Et dataabonnement gir deg full tilgang til alle samlingene i SuperSearch, en mulighet til å bekrefte og avvise Record Matches, lagre dokumenter og trekke ut informasjon fra dokumenter.

Vennligst merk:

Hvis du har et Premium familiesideabonnement har du tilgang til to av de fire MyHeritage samlingene i  SuperSearch: MyHeritage sider og MyHeritage medlemmer.

Hvis du har et PremiumPlus familiesideabonnement har du tilgang til alle fire MyHeritage samlingene i  SuperSearch: MyHeritage familiesiderMyHeritage medlemmerMyHeritage slektstrær og MyHeritage bilder.