Help Center

Welcome,

Hva omfatter MyHeritage samlingene i SuperSearch?

SuperSearch inneholder mer enn 7.8 milliarder registreringer så som fødsel, dødsfall, begravelse, folketelling, militære, innvandring, årbøker og andre typer dokumenter, pluss skannede originaldokumenter.

Det inneholder også MyHeritage slektstrær, bilder og medlemmers offentlige profiler – til sammen mer enn en milliard eksklusive dokumenter fra hele verden, som i de fleste tilfeller kun finnes på MyHeritage.

En samling er en gruppe dokumenter i SuperSearch. For eksempel, BillionGraves er en samling, MyHeritage slekstrær er en samling.

‘MyHeritage’ samlingene omfatter følgende:

MyHeritage familiesider – omfatter familiesider opprettet av medlemmer på MyHeritage. 

MyHeritage medlemmer – omfatter profiler av MyHeritage medlemmer.

MyHeritage slektstrær – omfatter slektstrær lagt ut av MyHeritage medlemmer.

MyHeritage bilder – omfatter offentlige bilder, videoer og dokumenter som er lagt ut av MyHeritage medlemmer på deres familiesider.

Noen dokumenter i SuperSearch er gratis (f.eks. BillionGraves, Social Security Death Index), men for å få tilgang til alle samlingene er det nødvendig med et dataabonnement.

Et dataabonnement er noe annet enn et sideabonnement. Et dataabonnement gir deg full tilgang til alle samlingene i SuperSearch, en mulighet til å bekrefte og avvise Record Matches, lagre dokumenter og trekke ut informasjon fra dokumenter.

Vennligst merk:

Hvis du har et Premium familiesideabonnement har du tilgang til to av de fire MyHeritage samlingene i  SuperSearch: MyHeritage sider og MyHeritage medlemmer.

Hvis du har et PremiumPlus familiesideabonnement har du tilgang til alle fire MyHeritage samlingene i  SuperSearch: MyHeritage familiesiderMyHeritage medlemmerMyHeritage slektstrær og MyHeritage bilder.