Hva er Smart Matching?

Smart Matching er en spesialisert slektsforskningsteknologi utviklet av Pearl Street Software og forbedret av MyHeritage, for å matche personer som du har definert i ditt slektstre med personer i andre trær som medlemmer over hele verden har opprettet på MyHeritage.com.

Den virker ved å sammenligne millioner av navn, fakta og forbindelser på en intelligent måte. Teknologien benytter for- og etternavn, fødsels- og dødsdatoer og slektskap til andre personer i treet for å finne potensielle treff for personer i ditt slektstre. Disse potensielle treffene (matchene) presenteres for deg med en prosentscore som indikerer hvor godt treffene samsvarer.

Du kan så gå igjennom og lagre ny informasjon til ditt slektstre, og kontakte andre brukere for å finne flere sammenhenger og oppdage nye familiemedlemmer.

Når to slektstrær er forbundet vil begge eierne bli informert om personer som matcher i trærne deres og de får den fordelen at de kan samarbeide og lære av hverandre.

For å vise dine treff, flytt muspekeren over 'Oppdagelser'-fanen på din slektsside. Du kan enten velge ‘Treff på person’ eller ‘Treff i kilde’ for å gå gjennom Smart Matches funnet for ditt slektstre.

For mer informasjon, vennligst les følgende artikler: