Help Center

Welcome,

Hvordan får jeg Record Matches?

Record Matching sammenligner på en intelligent måte en milliard slektstre-profiler på  MyHeritage med mer enn 8 milliarder historiske registreringer på SuperSearch og finner automatisk treff for deg. 
 
Dersom du har Record Matches, så vil du se en opplysning på sidefeltet på hjemmesiden til ditt slektstre, som vil gi deg en melding når du har treff. 
 
Klikk på meldingen for å komme til resultatsiden og beveg musekursoren over ‘Oppdagelser’ feltet og velg ‘Record Matches’. 
 
 
Du trenger ikke gjøre noe som helst for å få Record Matches. Vi gjør arbeidet for deg  automatisk “bak scenen” og gir deg melding dersom vi finner treff. 
 
Å behandle over 8 milliarder registreringer som er relevant for ditt tre tar tid, så vær så vennlig å være tålmodig dersom du ennå ikke har mottatt noen treff. 
 
Du vil motta en epost når det er funnet treff og du vil kunne se dem på ditt familie-websted. 
 
Merk: 
Record Matches funksjonen kjører gratis for alle som har ett eller flere slektstrær på MyHeritage.
 
Å se på treffene  er gratis, men å se på hele registreringen og det tilhørende skannede bildet eller avisartikkel,  krever et data-abonnement Data Subscription som er det samme abonnementet som brukes til å se registreringer på SuperSearch, – vår søkemotor for historiske samlinger.