Hvordan finner jeg konto-ID en I MyHeritage-appen?

Du kan enkelt finne konti-IDen I MyHeritage-appen ved å gjøre følgende:

1. Åpne og log inn i appen med din registrerte epost-adresse.

Hvis du har et aktivt MyHeritage-abonnement, log på med brukernavn og passord for dette abonnementet.

2. Trykk på ikonet oppe til venstre  på skjermen for å åpne menyen.

3. Gå til 'Innstillinger':

Du finner din konto-ID rett til høyre for ‘Min konto’ som vist under:

For å lære hvordan du kan finne konto-IDen på din slektsside, vennligst les: Hvordan finner jeg min konto-ID?