Hvordan finner jeg min konto-ID?

Du kan enkelt finne din konto ID-nummer på din slektsside ved å gjøre følgende:

1. Logg inn på slektssiden din med din registrerte epost-adresse.

Hvis du har et aktivt MyHeritage-abonnement, log på med brukernavn og passord for dette abonnementet.

2. Klikk på navnet ditt oppe til høyre på skjermen. I nedtrekksmenyen finner du din konto-ID rett under “Logg ut”.

Du kan også finne konto-IDen ved å få til “Min profil”, rett under fødselsdatoen din:

For å finne konto-IDen i MyHeritage-appen, vennligst les: Hvordan finner jeg konto-IDen i MyHeritage-appen?