Help Center

Welcome,

Hvilke abonnementer kan MyHeritage tilby?

Ett nettside abonnement (Premium eller PremiumPlus) gir deg større lagringsplass for ditt slektstrem og spesielle funksjoner som lar deg forbedre din etterforskning i din families historie.

Når du oppgraderer en av dine nettsider til MyHeritage Premium eller PremiumPlus abonnement får du:

* Større plass til å legge til personer i ditt tre.

* Prioritert støtte for å få raske svar.

* Family Tree Builder Premium – Smart Match Sammenslåing, Alt-i-ett plakat og interactive kart.

* Spesielle funksjoner som Tidslinje og Historiebok.

* Smart Matcher – bekreft og avkreft matcher, kontakt andre brukere, automatisk sammenslåing.

Hva får jeg med MyHeritage Premium abonnement?

Hva får jeg med et MyHeritage Premium Plus abonnement?

Ett data abonnement gir deg tillatelse til å se dokumenter i de betalte samlingene I SuperSearch. Du har også uendeling tilgang til Record Matcher, inkludert bekreft og avkrefting av matcher, hvis du har ett slekstre på MyHeritage.com

I tilegg, du kan lagre og sammenslå informasjon fra historiske dokumenter du finner i SuperSearch, eller Record Matcher du får direkte til ditt slekstre. 

Hvis du har et Premiumabonnement på din familieside har du tilgang til historiske registreringer i to av de fire MyHeritage samlingene i SuperSearch: MyHeritage nettsider og MyHeritage medlemmer.

Hvis du har et PremiumPlusabonnement på din familieside har du tilgang til alle de fire MyHeritage samlingene i SuperSearch: MyHeritage familiesider, MyHeritage medlemmer, MyHeritage slektstrær og MyHeritage bilder.

Det beste tilbudet fra MyHeritage er en Complete Plan - en forskningspakke som kombinerer ett PremiumPlus (alle fordelere forklart ovenfor) og full tilgang til mer enn 9 milliarder milliarder historiske dokumenter på MyHeritage, og du kan benytte deg av Record Matcher.

Oppgrader nå for å ta din forskning til neste nivå og bevar din families historie!