Hvordan kan jeg kansellere automatisk fornyelse?

Hvis du er registrert med automatisk fornyelse av abonnementet og ønsker å kansellere, gjør følgende:

1. Logg inn på din slektsside

2. Klikk på ditt navn oppe til høyre på skjermen og velg  'Mine kjøp':

3.  Under  ‘Mine kjøp’ til venstre, velg ‘Abonnement’ hvis du ønsker å kansellere et Premium eller PremiumPlus abonnement. Hvis ikke, velg ‘Dataabonnement’.

Til høyre vil du se navnet på slektssiden din, og status på abonnementet. Klikk på ‘Vis detaljer’:

4. Du vil nå se hvilket abonnement du har og når neste faktureringsdato er. For å kansellere, klikk ‘Stopp årlig fornyelse’:

Hvis du har kjøpt et abonnementgjennom MyHeritage appen, må du kansellere automatisk fornyelse gjennom App store eller Google Play Store.

For å lære mer om hvordan dette gjøres, les følgende:

Hvordan sier jeg opp et nettsideabonnement via MyHeritage-appen?